Exposició fotogràfica GERARD CADEVALL DANIEL



"1, 2, 3..."

 

Encara hi ha gent que escriu cartes. I, sortosament per nosaltres, el Gerard Cadevall escriu cartes. Però, en el seu cas, ho fa a través de la càmera. És per això que les seves fotografies, delicades imatges de magnètica i sincera bellesa, mostren una rendida admiració absoluta per la natura i els encanteris. Màgia hipnòtica que s’acompanya de colors, matisos i una reflexió sobre el pas del temps, la felicitat, l’acceleració incòmoda de la societat i, també, la mort.

I seguint aquest darrer concepte, "1, 2, 3..." parteix de l’absència de la mare del artista per alçar un homenatge sentit i perdurable a través de l’art.


Fotògraf artístic Gerard Cadevall Daniel
Copyright © Gerard Cadevall Daniel


Així, l’exposició es pot entendre com un seguit de cartes de pur amor a una mare que reviu de manera vitalista, riallera i amb tot el seu esplendor a partir de l’observació detallada i encantada del paisatge. Una recerca romàntica i constant d’una llum
que té la voluntat tangible de fer-se ben present en tots els retalls de somnis que el Gerard Cadevall ens ensenya.

La seva mirada, com un pinzell, com les mans d’un escriptor, són l’espelma més fidel, el cor més intens, per seguir confiant en una obra artística i en la seva capacitat per representar a aquells que ja no hi són, però que sempre hi seran.

 

Dimas Rodríguez


Lloc: Església de Torreblanca I, Vacarisses (Barcelona)

Artista: Gerard Cadevall Daniel 

Dia: 27 d'abril del 2024

Hora: 12h

Organitza: Associació de Propietaris i veïns de Torreblanca de Montserrat i l'Ajuntament de Vacarisses.

www.instagram.com/gerardcadevall