El II Festival Lumínic omple de Fotografia Sant Cugat


Del 26 de març al 10 de maig Sant Cugat del Vallès es convertirà en l'epicentre de la fotografia contemporània a Catalunya gràcies al Festival LUMÍNIC. Un total de 20 mostres fotogràfiques i una desena d'activitats entre xerrades, tallers, taules rodones i visites guiades inundaran la ciutat del Vallès per transformar-la en un punt de trobada per als enamorats de la fotografia contemporània així com un espai de coneixement i divulgació fotogràfica.

Enguany les exposicions que es presentaran en el marc del LUMÍNIC giren al voltant del concepte de Multivers, un terme de física quàntica per definir el conjunt de molts universos existents. A més, el festival organitza diverses xerradestallerstaules rodones, visites guiades i moltes més activitats per fer d'aquesta cita un punt de referència dels amants de la fotografia artística a nivell internacional.


Entre els projectes i artistes que conformen el cartell d'enguany destaquen el novaiorquès Roger Ballen, la basca Bego Antón, la polaca Hanna Jarzabek, o els catalans Xavi Bou, Roger Grasas i Xavier Miserachs. I, també, el fotògraf Manuel Úbeda que exhibirà "Després del record" al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Font: Festival LUMÍNIC, Fotografia: Xavi Bou